Az informatikai terrorizmus veszélyei (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző részletesen bemutatja az informatikai terrorizmus jellemzőit, és kifejti, hogy a terrorista célból végrehajtott informatikai támadások miként minősülnek bűncselekménynek a hazai jog szerint. A cikk kitér továbbá a terrorizmus elleni felderítési és megelőzési mechanizmusokra, valamint arra, hogy ezek miként korlátozhatják a szabadságot, különösen a kibertérben.