A gyülekezési jog hatása a rendőri intézkedésekre, a változtatások indokai (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a gyülekezési jogra vonatkozó törvényi változások miként módosították a rendőri intézkedéseket.