„Napjainkra alakul az a szellemileg is felkészült csapat, amelyik kezdeményezője és befogadója a tudományos megközelítésnek…”: Interjú Dr. Bozsó Zoltánnal (Belügyi Szemle, 2015)
A kapitányt a gyakorlat és a tudomány kapcsolatán túl a saját rendőri pályafutásáról és a beosztásával járó teendőiről is kérdeztük.