A többé már nem maceráló jog, avagy van-e a holttest-azonosítás hazai szabályozásának evolúciója? (Belügyi Szemle, 2015)
A szerzők áttekintést nyújtanak a holttest-azonosítási technológiák és eljárások 140 éves fejlődéséről.