A terrorizmus elleni nemzetközi fellépés legújabb fejleményei (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt a terrorizmusellenes együttműködés legújabb fejleményeiről, valamint jogi és operatív ellenintézkedések tervezéséről az ENSZ, az EU és az Európa Tanács égisze alatt.