A (magán)lakás meghatározásának jelentősége a hazai titkos információgyűjtés rendszerében (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújtva arról, hogyan definiálja a magyar jog a magánlakásokat, a szerző felvázolja a titkos információszerzés kereteit.