Stadler József, a rendszerváltozás vállalkozója: A posztszocialista szervezett bűnözés összefonódása a gazdasággal (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző Stadler József esetét felhasználva demonstrálja, hogy a szervezett bűnözés hogyan működött az rendszerváltás korszakában Magyarországon.