Szörnyetegek habilitáción: Egy amerikai, szexuálisbűn-elkövetőknek kidolgozott börtönprogramon végzett terepmunka tapasztalatai (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt egy amerikai szexuálisbűn-elkövetőknek kidolgozott börtönprogram terepi munkáiról.