Minőségi gondolkodáshoz minőségi képzést! Gondolatok a felsőfokú rendészettudományi képzésről (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző azzal érvel, hogy akadémiailag képzett rendvédelmi tisztekre van szükség, mivel a hatékony rendfenntartás tudományos innováción alapul.