Az Európai Unió rendészeti jellegű intézményi fejlődéstörténetének egyes kérdései (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt az EU bűnüldöző intézményi filogenitásának fejlődéséről és kihívásairól a tagállamok számára.