A közigazgatási büntetőhatalom hatékonysági és jogbiztonsági dilemmái (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt a büntetőjog és a közigazgatási jog mellett a közigazgatási büntetőjog pozicionálásának elméleti nehézségeiről.