Intézményes diszkrimináció és zaklatás (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző az intézményes és strukturális diszkrimináció koncepcióját vizsgálja. Hazai jogalkalmazási és jogértelmezési kontextust céloz, a jogfejlesztés és a jogértelmezés lehetséges irányainak felvetése céljából.