(Ott)hontalanul Európában: uniós jogalkotás a hontalanok védelme szolgálatában a migrációs kifáradás időszakában (Belügyi Szemle, 2016)
Ez a szerző az átfogó megoldások uniós szintű bevezetése mellett foglal állást a hontalan személyek intézményi védelmével kapcsolatban a szabadságon, a biztonságon és a jog érvényesülésén alapuló térségben, ideértve egy olyan jogi keret kidolgozását is, amely alkalmazható lenne a tagállamok gyakorlatának és a hontalanság megállapításának eljárásai kialakítására.