A reglementációs prostitúció és az emberi méltóság kapcsolata, különös tekintettel egy alkotmánybírósági határozatra (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt a Magyar Alkotmánybíróság 2011-es reglementációs prostitúcióval kapcsolatos döntéséről és annak tágabb vonatkozásairól.