Az alapjogvédelem uniós szintű megnyilvánulása az Európai Bíróság készletező távközlésiadat-tárolásról szóló döntésében (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző bemutatja és elemzi az Európai Bíróság legutóbbi adattárolási határozatát.