Rendészet és közösségi média: mindent elölről, avagy a sosem látott szigor (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt a rendfenntartók online tevékenységének korlátozásával kapcsolatos legújabb magyar fejleményekről.