A rendőrség informatikai hálózat védelmének fejlesztési irányai és feladatai (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan lehetne és kellene javítani a rendőri informatikai hálózatot Magyarországon.