Háromdimenziós képalkotás a kriminalisztikában (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt a háromdimenziós törvényszéki képalkotásról. A 3D lézeres letapogatás, kézi hordozható 3D szkennerek és 3D mikroszkópia gyakorlati alkalmazása.