A büntethetőség elévülése a jogalkalmazó szemszögéből (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan alkalmazzák a büntetőjogi felelősségre vonás elévülési idejét a magyar jogi gyakorlatban.