A bűnözési térképek lehetséges új generációja: felületmodellek alkalmazása a bűnözés vizsgálatára az észak-magyarországi régióban (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt a bűnözési térképek új modelljeiről Magyarországon.