Az informatikai bűncselekmények és a bitcoin (Belügyi Szemle, 2017)
A nemzetközi és magyar tapasztalatokra összpontosítva a szerző áttekintést nyújt az informatikával kapcsolatos bűncselekményekről és a Bitcoin-jelenségről.