A Safe Harbor határozat érvénytelenítésének hatása az európai adatvédelmi gyakorlatra (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt az Európai Unió Bírósága Maximillian Schrems kontra adatvédelmi biztos, a magánélet védelméről szóló határozatának lehetséges hatásáról.