Hozzászólás a migráció bűnügyi hatásairól készült tanulmánykötethez (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző egy nemrégiben megjelent könyvet kommentál a migráció és a bűnözés magyarországi összefüggéséről és kapcsolatáról.