(Köz)érdek a magánbiztonságban? : Vita a köz- és civil rendészet viszonyáról és ellentmondásairól (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a nemrégiben rendvédelmi kihívásokról tartott műhelyvitáról, amelyet az MTA Állam- és Jogtudományi Bizottságának Közjogi Albizottságaés Rendészeti Albizottsága szervezett közösen.