A bűnszervezetben történő elkövetés megállapíthatóságának ítélkezési gyakorlata a kábítószer-bűnözés vonatkozásában 1. (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a szervezett kábítószer-bűnözés ítélkezési gyakorlatáról Magyarországon.