A bűnügyi felderítés szekunder hatásterülete: a közbiztonság (Belügyi Szemle, 2017)
Ez a szerző áttekintést nyújt arról, hogyan lehet a bűnmegelőzés a bűnügyi nyomozás és a közbiztonság szerves funkciója.