Hasfelmetsző Jack sorozat-emberölésének elemzése a modern kriminalisztika eszközeivel (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző megmutatja, hogy a modern kriminalisztikai módszerek mennyire lehetnek hasznosak egy 128 éves eset vizsgálata során.