A jogellenes állapot fenntartásával megvalósuló bűncselekmények (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt azokról a bűncselekményekről, amelyeket egy jogellenes helyzet fenntartása által követtek el Magyarországon.