A természetvédelem magyarországi helyzete és jogi környezete, a Natura 2000 hálózat (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a legfontosabb magyarországi természetvédelmi stratégiákról, programokról és a jogi keretrendszerről.