A büntetés-végrehajtási szervezet belső kontrollrendszere: Az integritás irányítási rendszer fejlesztésének kérdései, tekintettel a szerveze tikultúrára, az etikai értékekre és a belső kontrollfolyamatokra (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a magyar büntetés-végrehajtás integritáskezelésének működéséről és átalakításáról.