A rendőri korrupció elleni fellépés a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon (Belügyi Szemle, 2018)
A szerzők áttekintést nyújtanak a magyarországi Csongrád megyei integritáskezelési stratégiákról, ahol a rendőri korrupció az átlag alatt van.