Az ittas járművezetéshez használt jármű elkobzása a külföldi és a hazai szabályozás tükrében (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző összehasonlító áttekintést nyújt az ittas járművetéshez használt járművek elkobzásának jogi hátteréről és gyakorlatáról.