Az első magyar sorozatgyilkos bérgyilkosságai I. (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt az első magyar sorozatgyilkos élettörténetéről: egy nő férfi identitást vesz fel, és családjaik által felbérelve az 1920-as évek elején férfiakat akasztott fel.