Stratégiai emberi erőforrás-menedzsment nemzetbiztonsági területen (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző a közelmúlt fejleményeire reflektálva áttekintést nyújt a stratégiai emberi erőforrás menedzsment legújabb tendenciáiról a nemzetbiztonság területén.