A biztonság mint szolgáltatás megteremtésének lehetőségei az állami, önkormányzati elektronikus információs rendszerek esetében II. (Belügyi Szemle, 2018)
A szerzők cikksorozatban vizsgálják meg, hogyan lehet a biztonságot szolgáltatásként megvalósítani a magyar kormányzati és önkormányzati szektorban.