A titkosszolgálati tevékenység szükségessége és szükségtelensége (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a magyar titkosszolgálatok finanszírozásáról, felépítéséről és HR-jellemzőiről az elmúlt évtizedekben.