A település szerkezet és a bűnözés összefüggései a magyar főváros példáján (Belügyi Szemle, 2018)
Budapest példája alapján a szerző társadalmi és földrajzi elemzést készít arról, hogy a bűnözés és a települési struktúra milyen összefüggésben van.