Győrkös István mint a rendvédelem folyamatos célszemélye (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a bűnüldöző szervek negyed százada ellenőrzik Győrkös Istvánt, a közelmúltban fogva tartott militáns neonácit és követőit.