Informatikai rendszerek elleni támadások szakértõi vizsgálata – a digitális nyomok rögzítésének szerepe (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző összehasonlító elemzést nyújt a számítógépes kriminalisztikai szakemberek büntetőeljárásokban játszott szerepéről.