A mesterségesintelligencia-kutatás eredményei a kriminalisztika néhány vonatkozásában (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző bemutatja, hogy a kiberbűnözés új formáinak megjelenését miként okozza a mesterségesen létrehozott kognitív entitás, a szűk tudás alapú mesterséges intelligencia penetráció. Ezzel a technológiai ugrással a kiberbűnözés kvalitatív változássá alakul, ami egy korábban még nem hallott fenyegetést jelentett.