A digitális bizonyítási eszközök jelentõsége a vagyon elleni bûncselekmények nyomozásában (Belügyi Szemle, 2018)
Az utazó betörésekre összpontosítva az adatgyűjtés informatikai környezetben történő kiaknázására, a szerző áttekintést nyújt az informatikai eszközök vizsgálat során történő felhasználásáról.