A bitcoin mûködése és lefoglalása a büntetõeljárásban (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan használják a bűnözők a kriptovalutákat, és hogyan kezelhető a lefoglalás és tárolás a bűnügyi vizsgálatok során.