Testi sértés vagy emberölési kísérlet? A pontatlan orvosi szakkifejezések használatának hatása a büntetõeljárás kimenetelére (Belügyi Szemle, 2018)
A szerzők vizsgálják büntetõjogi szempontok alapján, milyen szaknyelvi problémák vannak az orvosi diagnosztikában a járóbeteg sürgősségi műtéteken vagy a baleseti klinikákon rögzített látleletekben.