A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat helye a rendészeti igazgatásban (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző áttekintést nyújt a nemzetbiztonsági szolgálatok történelmi fejlődéséről és jelenlegi helyzetéről a magyarországi bűnüldözési struktúrában.