Az Európai Unió Bíróságának gyakorlata, valamint hazai szabályozásunk ellentmondásai a ne bis in idem elv érvényesülésének tekintetében (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző áttekintést nyújt az Európai Unió Bírósága ítélkezési gyakorlatáról, valamint a vonatkozó magyar eljárásokról az úgynevezett kettős értékelés tilalmára való tekintettel a közigazgatási és a büntetőeljárások párhuzamosságával kapcsolatban.