A rendőrség közösséggel való kapcsolatának javítási lehetőségei (Belügyi Szemle, 2020)
A dolgozat abból az aspektusból kíván egyfajta korrajzot adni a magyar rendőrségről, hogy fejlődése során hogyan alakult a külső kommunikációja. Egy kisebb, nem reprezentatív saját kutatás pedig közvetlenül is módot adott számukra néhány javaslat megfogalmazására, amelyek javíthatnak a közönségkapcsolat minőségén.