A motiváció lehetőségei és korlátai a börtönoktatásban (Belügyi Szemle, 2019)
A tanulmány megpróbálja közelebb hozni a magyar börtönökben folyó oktatást, és megmutatja azt, hogy mi motiválja az elítélteket a tanulásra. Bepillantást enged a motiváció lehetőségeibe és korlátaiba egyaránt.