Magánszféra kontra közérdek: Az előkészítő eljárás alkotmányos aggályai (Belügyi Szemle, 2019)
Az előkészítő eljárás, mint törvényi szinten rögzített új jogintézmény a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvényben jelent meg. A szabályozással kapcsolatos hiányosságokra és alapjogi problémákra felhívva a figyelmet felmerül a kérdés: összeegyeztethető-e a jogállamiság követelményeivel a magánélethez való jog gyanú nélküli korlátozása?