Partnerség a rendészetben (Belügyi Szemle, 2019)
A tanulmány a magyarországi rendészet pluralizálódásának folyamatát, az állam és a rendészet komplementer szereplőinek viszonyát írja le, valamint vázolja a fejlődés kívánatos irányait is. A szerző az általa leírtakat gyakorlati munkájából származó szemléltető példákkal támasztja alá.