A migráció kezelésével jelentkező biztonsági kérdések orvoslásának keretei a nemzetközi együttműködésben (Belügyi Szemle, 2019)
Határozottan kijelenthetjük, hogy a migráció és a biztonság kérdése szorosan összekapcsolódik. Utóbbi megteremtése, fenntartása közös feladat, amelyben a civil és a rendvédelmi, a hazai és a nemzetközi szervek együttesen kooperálva lépnek fel. A dolgozat célja a hazai és nemzetközi összefogások széleskörű bemutatása.